Tarieven

De kosten van de het aanbod wat ik bied worden helaas niet vergoed door de zorgverzekering. Je kunt kijken bij je eventuele aanvullende verzekering of het vergoed kan worden als alternatieve geneeswijze. Heeft je kind een PGB, dan kan de begeleiding wel vergoed worden, dit dien je zelf bij de betreffende gemeente te regelen. Na een consult krijg je een factuur en een betaalverzoek. Als de kosten een obstakel zijn, neem dan gerust contact met me op. Dan kijken we samen wat we kunnen doen.


Coaching en coaching+
Dit zijn een aantal gesprekken  waarin ik kinderen en/of ouders coach. Ik bied jullie inzichten en handvatten. We kijken naar de kwaliteiten en de mogelijkheden. Tijdens de coaching + kijken we naar specifieke opvoedvragen en is er ruimte voor je verhaal.

€ 65,00 per uur, per opeenvolgend half uur € 25,00

Geboorte in kaart
Gedrag is logisch en wil begrepen worden. We gaan kijken naar jouw geboorteverhaal of dat van je kind. Waar komt gedrag vandaan, hoe kan ik dat gaan begrijpen?
Een geboorte in kaart consult vertelt het verhaal van wat er schuil gaat achter de geboorte van jou of van je kindje. Hierdoor begrijp je het gedrag veel beter en je kunt de onderliggende behoeftes en emoties beter zien. Je kunt je kindje beter begeleiden en er komt meer rust binnen het hele gezin.
Geboorte in Kaart is een praktische manier om gedrag te gaan begrijpen en er anders naar te kijken. Dit gebeurt in een twee afspraken.
€ 175,00 

Draagconsult
In dit basisconsult gaan we kijken naar wat er bij je past en wat je voorkeuren zijn. Misschien heb je zelf al een draagdoek/draagzak en weet je niet hoe je deze op een veilige manier kunt gebruiken. Ik ga je helpen bij het leren knopen en geef je tips, tricks en achtergrond informatie hoe je het beste je kindje kunt dragen op een veilige manier.
€ 50,00 per uur, € 20,00 per opeenvolgend half uur. (voor een eerste consult mag je uitgaan van ongeveer 1½ uur) 


Een duo consult is hetzelfde als een basis consult alleen dan samen met je partner, vriendin, oppas, moeder, zus etc. Samen leer je dezelfde knoop. (Duur is ongeveer 2 uur)

€ 65,00 per uur voor een duo consult, € 25,00 per opeenvolgend half uur

Zijn er nog vragen als je een doek gebruikt, of je wil dat ik nog een keer met je mee kijk dan reken ik € 25,00 voor een half uur.


Babymassage en Babyvoetreflexmassage
Ik laat je graag kennismaken met Babymassage en  Babyvoetreflexmassage. 

 Babymassage: € 50,00 per uur, € 20,00 per opeenvolgend half uur. 
Babyvoetreflexmassage: € 45,00 per 30 minuten

  Naast dat ik een massage geef, kan ik het ook aan je leren:

 Een cursus babymassage bestaat uit 4 lessen van een uur en kost € 200,00
Een cursus babyvoetreflexmassage bestaat uit 3 lessen van 45 minuten en kost € 125,00

Combinatie van babymassage en babyvoetreflexmassage bestaat uit 5 lessen van een uur en kost € 250,00 

Ik geef je in deze cursussen achtergrondinformatie en we gaan samen aan de slag.

Babygebaren

Babygebaren wordt aangeboden in een cursus waarin je tips krijgt en achtergrondinformatie. We oefenen de gebaren en je krijgt gebaren mee op papier.
Een cursus babygebaren bestaat uit 3 lessen van een uur en kost € 150,00

-----------------------------------------------------------------

Ik kom graag bij je thuis, dat is voor jullie en je kindje een veilige, bekende en vertrouwde omgeving. Oudere kinderen en ouders kunnen ook bij mij aan huis terecht, je bent van harte welkom.
Ik reken in een straal van 15km van Waalwijk geen reiskosten, daarbuiten € 0,20 per km.

Cursussen, voorlichting en informatie aan groepen, kinderopvang en scholen; prijs op aanvraag


Je kunt bij mij leuke cadeaubonnen krijgen, bedrag kun jezelf bepalen. Leuk als kraamcadeau, verjaardagscadeau of een presentje voor de feestdagen.