AANBOD

Hieronder zie je een overzicht van wat ik aanbied. Heb je vragen of zijn er dingen niet duidelijk neem dan gerust contact met me op.

De prijzen zijn op aanvraag. De kosten van de het aanbod wat ik bied worden helaas niet vergoed door de zorgverzekering. Je kunt kijken bij je eventuele aanvullende verzekering of het vergoed kan worden als alternatieve geneeswijze. Heeft je kind een PGB, dan kan de begeleiding wel vergoed worden, dit dien je zelf bij de betreffende gemeente te regelen. Na een consult krijg je een betaalverzoek. 


Coaching en coaching+
Dit zijn een aantal gesprekken  waarin ik kinderen en/of ouders coach. Ik bied jullie inzichten en handvatten. We kijken naar de kwaliteiten en de mogelijkheden. Tijdens de coaching + kijken we naar specifieke opvoedvragen en is er ruimte voor je verhaal.

Geboorte in kaart
Gedrag is logisch en wil begrepen worden. We gaan kijken naar jouw geboorteverhaal of dat van je kind. Waar komt gedrag vandaan, hoe kan ik dat gaan begrijpen?
Een geboorte in kaart consult vertelt het verhaal van wat er schuil gaat achter de geboorte van jou of van je kindje. Hierdoor begrijp je het gedrag veel beter en je kunt de onderliggende behoeftes en emoties beter zien. Je kunt je kindje beter begeleiden en er komt meer rust binnen het hele gezin.
Geboorte in Kaart is een praktische manier om gedrag te gaan begrijpen en er anders naar te kijken. Dit gebeurt in twee a drie afspraken.

Draagconsult
In dit basisconsult gaan we kijken naar wat er bij je past en wat je voorkeuren zijn. Misschien heb je zelf al een draagdoek/draagzak en weet je niet hoe je deze op een veilige manier kunt gebruiken. Ik ga je helpen bij het leren knopen en geef je tips, tricks en achtergrond informatie hoe je het beste je kindje kunt dragen op een veilige manier. 
Een duo consult is hetzelfde als een basis consult alleen dan samen met je partner, vriendin, oppas, moeder, zus etc. Samen leer je dezelfde knoop. 


Babymassage en Babyvoetreflexmassage
Ik laat je graag kennismaken met Babymassage en  Babyvoetreflexmassage 
  Naast dat ik een massage geef, kan ik het ook aan je leren. 
Ik geef je in deze cursussen achtergrondinformatie en we gaan samen aan de slag.

Babygebaren

Babygebaren wordt aangeboden in een cursus waarin je tips krijgt en achtergrondinformatie. We oefenen de gebaren en je krijgt gebaren mee op papier.

-----------------------------------------------------------------

Ik kom graag bij je thuis, dat is voor jullie en je kindje een veilige, bekende en vertrouwde omgeving. Oudere kinderen en ouders kunnen ook bij mij aan huis terecht, je bent van harte welkom.
Ik reken in een straal van 15km van Waalwijk geen reiskosten, daarbuiten € 0,20 per km.

Cursussen, voorlichting en informatie aan groepen, kinderopvang en scholen; prijs op aanvraag


Je kunt bij mij leuke cadeaubonnen krijgen, bedrag kun jezelf bepalen. Leuk als kraam cadeau, verjaardagscadeau of een presentje voor de feestdagen.